DPO Eğitimi | EU GDPR Veri Koruma Görevlisi Eğitimi

0
2115
DPO-Egitimi-EU-GDPR-Veri-Koruma-Gorevlisi

Eğitimin Amacı

DPO Eğitimi (EU GDPR Veri Koruma Görevlisi Eğitimi), GDPR uyumluluk gereksinimlerinin karşılanması ve yönetilmesinde gerekli olan bilgi ve becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur. GDPR içeriğindeki temelleri kavrama, uyum proseslerini iyileştirme, metodoloji oluşturma ve geliştirme, kurum ve kuruluşlarda uygulamaların kolaylaştırılmasını amaçlamaktadır.

DPO Eğitimi sonunda Kişisel verilerin GDPR’a uygun bir şekilde işlenmesi saklanması, risklerinin değerlendirilerek süreçlerin sürdürülmesi ve veri güvenliğine bağlı eğitim aşamalarının işletilmesinin gerekliliklerini de öğreneceksiniz.

Kimler Katılmalı?

  • Veri Koruma Görevlisi (DPO) atanmış ve kendi görevlerini yerine getirmek için daha fazla eğitime ihtiyaç duyan personel veya DPO olmak isteyen kişiler.
  • Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve Bilgi Güvenliği Operasyonlarını yürüten çalışanlar
  • KVKK veya GDPR alanında danışmanlık yapmak isteyenler
  • IT Çalışanları

Eğitim İçeriği

  • GDPR’ın Amacı
  • Temel Terimler & Tanımlar
  • Kuruluşlar için Temel Değişiklikler
  • Temel Kavramlar
  • Veri İşleme Prensipleri
  • İlgili Kişinin Hakları
  • Kuruluşun Anlaşılması
  • Zorlukların & Sorunların Analizi
  • Kişisel Veri İhlallerinin Bildirilmesi
  • Zorlukların & Sorunların Analizi
  • Veri Koruma Etki Değerlendirmesi
  • Prosesler & Altyapı
  • Hedeflerin Belirlenmesi
  • Organizasyonel Yapı
  • GAP / Boşluk Analizi
  • Proje Ekibi Kurulması
  • Kaynak Gereksinimlerinin Belirlenmesi
  • Proje Planının Hazırlanması
  • Yönetimin Taahhüdü
  • Kişisel Veri Koruma Politikası
  • Eğitim, İletişim & Farkındalık
  • Kontrol, Değerlendirme & Gözden Geçirme
  • Veri Koruma Görevlisi
  • Veri Koruma Görevlisinin Konumu
  • DPO’nun Görevleri
  • DPO’nun Mesleki Kalifikasyonları
  • DPO’nun VKED Konusunda Görevi
  • Veri İşleme Faaliyetleri 
  • Veri Sorumlusunun Sorumluluğu
  • Standart Gizlilik & Mahremiyete Göre Tasarım
  • Müşterek Veri Sorumluları
  • AB Dışındaki Veri Sorumlularının veya Veri İşleyenlerin Temsilcileri
  • Veri İşleme
  • Veri İşleme Faaliyetlerinin Kayıtları / Veri Haritalama
  • Risk Değerlendirme
  • Veri Koruma Etki Değerlendirmesi
  • MED Gözden Geçirmesi ve/veya Denetimi Uygula
  • Kontrollerin Belirlenmesi & Uygulanması
  • Veri Koruma Kontrolleri
  • Mahremiyete Göre Tasarım
  • Dokümantasyon Yönetimi
  • İhlal Olayı Yönetimi Kontrol Et
  • İzleme, Ölçme, Analiz ve Değerlendirme
  • İç Tetkik
  • GDPR Denetim Soru Listesi
  • Önlem Al
  • Kişisel Veri İhlalleri
  • Kişisel Veri İhlalinin Bildirilmesi
  • Uygunsuzluk & Düzeltici Faaliyetler

Eğitim Süresi ve Detay

Eğitim süresi 2 gündür. DPO Eğitimi ile ilgili detaylı bilgi almak için iletişim adresimden benimle iletişime geçebilirsiniz.

Kısaltmalar

  • GDPR: General Data Protection Regulation
  • KVKK: Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
  • AB: Avrupa Birliği
  • EU: European Union
  • KV: Kişisel Veri
  • DPO: Data Protection Officer
  • MED: Mahremiyet Etki Değerlendirmesi
  • IT: Information Technology

Sıkça Sorulan Sorular

DPO Eğitimi fiyatı ne kadar?

DPO Eğitimi ücreti 2.000,00 TL + KDV’dir.

DPO Eğitiminiz akredite midir?

DPO Eğitimimiz Exemplar Global onaylıdır.

Eğitimler online olarak düzenleniyor mu?

Evet, eğitimimiz hem online hem de sınıf ortamında verilebilmektedir.

Kendi kuruluşumuza özel eğitim alabilir miyiz?

Evet, bu konuda bilgi almak için iletişim kısmından bizimle irtibata geçip bilgi alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz